Приветствую Вас, Гость
Главная » 2021 » Апрель » 20 » "Зберегти життя на Землі"
12:14
"Зберегти життя на Землі"
До дня екологічних знань бібліотека організувала круглий стіл «Зберегти життя на Землі»
 До бібліотеки завітали учні 3-Б класу
Проблеми екології і взагалі збереження життя  надзвичайно гостро постали перед людством. Захист навколишнього середовища - завдання багатоаспектне: він передбачає і раціональне використання природних ресурсів, і збереження миру на планеті, і цивілізований науково-технічний прогрес.
Для екологічного порятунку людства потрібно зробити дуже багато, перш за все - сформувати екологічний світогляд.

Центрами екологічної освіти наших громадян повинні стати бібліотеки. Для бібліотечних працівників популяризація літератури з екологічних питань - тема не нова. Кожна бібліотека оформлює книжкові виставки, проводить масові заходи різноманітних форм.

До найбільш актуальних проблем сьогодення, що торкаються кожного жителя планети, й від яких залежить майбутнє людства, слід віднести проблеми екології - проблеми ресурсів, гармонізації взаємин людини і природи, охорони навколишнього середовища.
В останні роки різко загострилася екологічна ситуація не тільки в світі, а і в Україні,
Проблеми дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальними для України і всієї планети.
Тому сьогодні Україна, як і більшість країн світу, стає на шлях оздоровлення довкілля та відновлення екологічної складової свідомості людей.


Учні переглянули відео «Забруднення світового океану» та ознайомились з книжковою виставкою
 „Планета у нас одна».

 
Просмотров: 202 | Добавил: vovikrost | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0