Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Март » 25 » Свято книги «Книга твій друг»
12:17
Свято книги «Книга твій друг»

 

24 березня Бабинська публічно-шкільна бібліотека разом з  вчителькою 2-А класу Гречич Раїсою Дмитрівною підготували та провели  Свято книги  «Книга твій друг».

   Учні 2-А класу представили першокласникам  сценку про життя книги, діти відповідали на запитання,відгадували загадки про книгу,

продемонстрували знання казок,вивчили правила поводження з книгою,а королева книг подарувала кожному першокласнику  Поради з “вузликів на пам’ять”  Василя Сухомлинського:

       Книга веде нас у дивосвіт художнього слова, знайомить із героями, що вті­люють добро, милосердя, мужність, красу і справедливість. У світі існує безліч книжок, різних за характером та призначенням: одні розважають, інші виховують кращі людські якості. Книга — найцінніший здобуток людського розуму, скарбниця знань. Недарма у народі кажуть: «Книга вчить, як на світі жить».

        Книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інте­рес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, доносить до читача глибину й красу художнього слова, допомагає усвідомити його велику силу.

   Книга — це мудрий, розважливий, найвірніший друг, який супроводжує нас протягом усього життя.

Просмотров: 397 | Добавил: Kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: