Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Февраль » 8 » «Книга твій перший друг»
12:23
«Книга твій перший друг»

          31 січня 2018 року до Бабинської ПШБ на цікаву бібліотечну годину «Книга твій перший друг» - разом з вчителькою Гречич Раїсою Дмитрівною завітали учні початкової ланки.

       Книга – це мудрий друг, який супроводжує нас протягом усього життя. Книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, розкриває красу поетичного слова.

        Багато див приховано у книжці. Розкриваєш одну – опиняєшся в казковій країні. Гортаєш іншу – постають перед тобою легенди і перкази наших славних предків. Береш у руки третю книгу – поринаєш у світ науки і технікита ін..

       Над створенням книги працює великий колектив: письменники і художники, редактори і дизайнери, колектив видавництва. Перш ніж книги побачить світ, вони в рукописному варіанті потрапляють разом з ілюстраціями художника до видавництва, де над ними працюють редактори і коректори.

  Книги треба берегти, бо це сотні гектарів лісу, з якого виготовляють потрібний для неї папір. Бережливе ставлення до книги – це, крім усього іншого, економія великих державних коштів.

     Присутні переглянули короткометражний фільм «Як твориться книга».

Просмотров: 389 | Добавил: Kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: