Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Август » 22 » «Я виріс тут і край мені цей дорогий».
12:19
«Я виріс тут і край мені цей дорогий».

Серцем я прикипів до села ,

Із яким мене доля єднає

Найсмачніша вода з джерела ,

Що постійно мене пригощає.

Тут ввібрали всю синь небеса,

І барвінок цвіте біля хати.

Тут така виняткова краса,

Що не зможе ніхто описати.

Микола  Владичук.

            23.07.2014 року в приміщенні Бабинської ПШБ відбувся урок народознавства «Я виріс тут і край мені цей дорогий», на який завітали  учні 9- го класу Бабинської ЗОШ  І-ІІІ ступенів.

Мета: вивчати побут, традиції та культуру рідного краю, формувати національну свідомість, почуття гордості за історичне, культурне та духовне життя наших предків, виховувати гуманне ставлення до спадщини українського народу, викликати бажання берегти і примножувати багатство рідного краю.

Присутні  здійснили  захоплюючу подорож обрядами і звичаями українського народу, поринули в глибину століть, читали поетичні твори  місцевого поета Миколи Владичука, долучились до мистецької творчості  художника-пейзажиста  Миколи Годуна, - допомогла  в цьому бібліотекар Федчук Ольга Петрівна.

            «Наша земля — Україна. Любити її — це значить кожним своїм вчинком, кожним помислом вірно служити їй. Рідний край завжди асоціюється з домом, з матір’ю, родиною, друзями. Саме звідси починається освоєння та пізнання світу»,  - такими підсумковими словами  завершився урок народознавства.

Просмотров: 485 | Добавил: світлана1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: