Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Октябрь » 15 » День народження 1-А класу
16:06
День народження 1-А класу

                  

       Нещодавно учні  1 – А класу вперше переступили поріг  Бабинської  ЗОШ І – ІІІ ступенів. А в  жовтні ми  приймали наших дітей до шкільної родини на традиційному святі «День народження 1 – А класу». За такий короткий період навчання наші діти підготували вірші, пісні про школу, досягли перших успіхів у навчанні.

    Присутні  привітали першокласників оплесками. Завідувачка публічно-шкільної бібліотеки  Дубич Галина Михайлівна привітала першокласників з днем народження  класу, розповіла для юних читачів правила  користування  бібліотекою, а також зазначила:«Хто  багато читає – той багато знає. Кожна нова прочитана книга багата своїми  героями та цікавими  подіями, що з ними відбуваються.»

       «Бажаю  першокласникам в стінах рідної школи за всі роки перебування в ній  пережити багато цікавих,  веселих подій, прочитати велику кількість книг, завжди  бути допитливими, працьовитими та наполегливими», - з такими побажаннями звернулася до юних читачів Галина Михайлівна наприкінці свята.  

      Отож, дитинство наших дітей має бути  щасливим,  радісним, під мирним голубим небом. А ми докладемо всіх зусиль, щоб роки навчання в школі приносили тільки задоволення і глибокі знання.

Просмотров: 435 | Добавил: світлана1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: